lørdag, juni 24, 2017

Vi vil giftes

Den katolske Kirke i Danmark har besluttet, at inden man som katolik indgår ægteskab skal man gennemføre et ægteskabsforberedelsesforløb, som består af otte moduler og varer ca. 6 måneder.

Modul 1 og 8 gennemgås sammen med sognepræsten.

Modul 2 og 7 kan gennemføres med lægfolk fra menigheden, men sognepræsten kan også deltage.

Modul 4, 5 og 6 gennemføres sammen med andre par ved et dagskursus, hvor det udelukkende er lægfolk fra menighederne der underviser.

Forberedelsen til ægteskabet skal påbegyndes i god tid, idet der gennemføres ti kursusdage fordelt over hele landet. Kurset i dette område foregår lørdag den 13. april 2013 og foregår i menighedssalen ved Sankt Pauls Kirke i Tåstrup.

Der er oprettet en hjemmeside under bispedømmet, hvor du finder mange relevante informationer om forberedelsesprogrammet. Siden findes på adressen www.vivilgiftes.katolsk.dk

Hvis I har besluttet, at I gerne vil giftes i Skt. Laurentii Kirke, så kontakt p. Alren på email: sognepraest@laurentiikirke.dk eller tlf. 46 35 09 65 for at tale nærmere om forberedelsen, datoer og praktiske spørgsmål.